Week van de poëzie

Poëzie raakt je. Poëzie is er voor elk moment. Om iets te vieren of iemand te troosten. Om jezelf te verwonderen of een ander te verblijden.

We toosten poëtisch op het nieuwe jaar.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de jeugddienst brengt dichter Arno Braet het voorprogramma. Hij brengt op 31 januari poëzie tot leven met een intens en onbegrensd optreden. Daarna kan je nog mee lachen met lokaal comedy talent: Moshin Abbas en Kevin Pottier.

Wanneer? Op 31 januari om 19u30 

Waar? Jeugdhuis De Paravang.

 

Stort je hart uit...

… bij de cultuurdienst en de bibliotheek van Middelkerke!

Waar scoor je beter mee bij je Valentijn dan met een zelfgemaakt liefdesgedicht?

Ben je tussen 5 en 105? Kruip dan in je pen of toetsenbord en doe mee aan de poëziewedstrijd met als thema liefde. De drie mooiste gedichten krijgen een zeer bijzondere plaats in de gemeente.

Stuur je gedicht naar cultuurdienst@middelkerke.be vóór 20/01/20 met als onderwerp "Poëziewedstrijd" en vergeet ook je pseudoniem niet te vermelden. Het volledige wedstrijdreglement vind je hier.

 

Voormiddag vol poëzie

Zaterdag 1 februari organiseert de bibliotheek een voormiddag vol met poëzie. We verwelkomen iedereen die wil genieten van mooie gedichten om 10 u. in Villa Les Zéphyrs te Westende. Daarnaast wordt om 11 u. de winnaar van de poëziewedstrijd bekendgemaakt.

Wanneer? Zaterdag 1 februari vanaf 10u - bekendmaking winnaar wedstrijd om 11u.

Waar? Villa Les Zéphyrs