Reserveren

Wanneer een werk uit onze collectie is uitgeleend of enkel aanwezig is in een ander uitleenpunt en je het graag wil lenen, dan kan je het reserveren.

Omschrijving

Wanneer een werk uit onze collectie is uitgeleend of enkel aanwezig is in een ander uitleenpunt en je het graag wil lenen, dan kan je het reserveren. Het werk wordt dan, zodra het binnenkomt, voor jou aan de kant gelegd.

Je kunt bovendien kiezen op welke locatie je het gereserveerde werk wenst uit te lenen: hoofdbib Middelkerke, uitleenpunt Westende of Leffinge.

Het is ook mogelijk om van thuis uit boeken die in de bib aanwezig zijn te reserveren. Het boek wordt dan voor jou aan de kant gelegd, zodat het in tussentijd niet door iemand anders zal worden uitgeleend. 

 

Werkwijze

 In de bibliotheek

Vraag aan een bibmedewerker om het boek voor je te reserveren. Je betaalt hiervoor € 0,50. Zodra het boek binnenkomt, wordt het voor jou aan de kant gezet en wordt je hiervan verwittigd per mail of per brief. Daarna heb je twee weken de tijd om het boek te komen ophalen aan de onthaalbalie.

 Van thuis uit

Je kan ook van thuis uit materialen reserveren:

  • Via ‘Mijn bibliotheek’: Zoek het boek in de catalogus, klik op de titel voor de gedetailleerde info en vervolgens op  de knop ‘reserveren’.
  • Telefonisch: 059 31 99 10

 

Kostprijs

€ 0,50 per object