Luister vinken

Onder de noemer ‘Luistervinken’ presenteert de bib een reeks voordrachten en causerieën. Elk jaar nodigen we een aantal bekende en minder bekende auteurs of gastsprekers uit om het publiek te boeien met hun verhaal. 

Het programma voor najaar 2020 en voorjaar 2021 is gekend! Je kan nu al je ticket kopen in de bib. Tickets online kopen kan pas vanaf 4 september. Hieronder vind je de informatie voor wie al een ticket had voor een geannuleerde voorstelling in de maanden maart, april of mei 2020.

 

Had je al een ticket betaald?

  • Je kan je ticket bewaren voor de verplaatste editie 

Hoe doe je dit: Stuur een e-mail naar bibliotheek@middelkerke.be met de bevestiging dat je graag de gekochte tickets wil behouden.

  • Je kan je geld terug vragen.

Hoe doe je dit: stuur een e-mail naar bibliotheek@middelkerke.be met het aantal tickets, naam en rekeningnummer. Deze gegevens worden doorgegeven zodat het bedrag kan worden terugbetaald (let op: dit kan wel even duren).

 

Heb je nog niet betaald en gewoon een ticket gereserveerd?

Deze reservatie valt gewoon weg. Van zodra het volledige programma beschikbaar is kan je terug tickets reserveren voor het volgende seizoen van luistervinken voor najaar 2020 en voorjaar 2021.

 

De data voor de uitgestelde voorstellingen zijn:

  • Anja Copejans met perfectionisme op 24 september 2020
  • Rudolf Hecke over de Sixties op 19 november 2020
  • Jean Paul Van Bendegem over illusies op 29 april 2021