Cd's

Zowel inwoners als bezoekers kunnen cd’s lenen, wanneer ze lid zijn van de bibliotheek. De gemeentebibliotheek beschikt over een collectie van ongeveer 10.000 cd's.

Werkwijze

Om cd's te beluisteren moet je geen lid zijn van de bibliotheek. In de hoofdbibliotheek zijn verschillende plaatsen uitgerust met afspeelapparatuur en hoofdtelefoon. Om cd's te lenen moet je lid zijn van de bibliotheek. Je moet steeds je lenerspasje mee hebben.

In de hoofdbibliotheek moet je de uitlening en teruggave zelf registreren aan het zelfuitleensysteem. Cd's die niet in de eigen collectie zitten, kunnen opgevraagd worden vanuit andere Vlaamse bibliotheken via het Interbibliothecair Leenverkeer (IBL) tegen een kleine vergoeding.

 

Welke cd's?

Uit het enorme aanbod maakt de bibliotheek een selectie van verschillende genres: klassiek, pop en rock, jazz, blues, country, wereldmuziek, Vlaamse pop... Het volledig aanbod vind je in onze catalogus.

 

Waar?

Een grote selectie cd's vind je  in de hoofdbibliotheek Middelkerke. 

 

Termijn

Cd's worden uitgeleend voor drie weken. Je kan deze termijn tweemaal verlengen op voorwaarde dat de cd ondertussen niet door een andere klant werd gereserveerd.

 

Kostprijs

Lidmaatschap:

Kinderen tot 18 jaar: gratis

Volwassenen: € 2,50

 

Uitleen cd's: gratis

 

Te-laat-geld: € 0,10 per dag, eventueel vermeerderd met de portokosten.