Het web van de keizer

Steve Berry (auteur), Gert-Jan Kramer (vertaler)
Twee kandidaten strijden om kanselier van Duitsland te worden. Het antwoord op de vraag wat er precies gebeurd is in de Führerbunker op 30 april 1945 is doorslaggevend voor de politieke strijd en voor het lot van Europa.
Titel
Het web van de keizer
Auteur
Steve Berry 1955-
Vertaler
Gert-Jan Kramer
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The kaiser's web
Uitgever
Utrecht: De Fontein, 2023
397 p.
ISBN
9789026166334 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Een politieke thriller over Hitlers laatste dagen in de bunker. Twee kandidaten strijden om kanselier van Duitsland te worden. Alles draait om de gebeurtenissen van één noodlottige dag: 30 april 1945. Zijn Hitler en Eva Braun inderdaad omgekomen in de Führerbunker? Heeft Martin Bormann, Hitlers vertrouweling, weten te ontsnappen? Waar zijn de nazirijkdommen naartoe verdwenen in de nadagen van de Tweede Wereldoorlog? De antwoorden zullen niet alleen bepalen wie de strijd wint, maar ook het lot van Europa. Helder en met vaart geschreven. Steve Berry (Atlanta, 1955) is een internationaal bekende schrijver, jurist, strafrechtadvocaat en politicoloog. Hij schreef vele boeken. Zijn werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Over Steve Berry

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Steve Berry

Steve Berry (Atlanta, 2 september 1955) is een Amerikaans auteur. Zijn boeken kenmerken zich door een mengeling van historische feiten en fictie.

Bibliografie

Externe link

  • (en) Officiële website
Lees verder op Wikipedia