Boek
Nederlands

Puta

Sterre Carron (auteur)
+1
Puta
×
Puta Puta
In de reeks:
Genre:
Inspecteur Rani Diaz van de Mechelse politie staat onder hoge druk om een seriemoordenaar te vinden.
Titel
Puta
Auteur
Sterre Carron
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Witsand Uitgevers, 2017
316 p.
ISBN
9789492011862 (paperback)

Besprekingen

Als Manon De Mesmaeker op een nacht haar vriendin Flore dood en flink toegetakeld in bed aantreft, is ze zelf in eerste instantie de belangrijkste verdachte van deze moord. Maar al snel vallen nog meer doden en komen hoofdinspecteur Rani Diaz en haar teamleden van de Mechelse politie op een ander spoor. In een race tegen de klok moeten ze achterhalen wie verantwoordelijk is voor deze moorden en voorkomen dat de gewelddadige moordenaar nog meer slachtoffers maakt. Vlot geschreven, spannend boek, dat je het liefste in een ruk wil uitlezen en waarbij het verhaal zowel vanuit het perspectief van de hoofdinspecteur als van de moordenaar wordt verteld. Negende deel in een reeks rond Rani Diaz.

Over Sterre Carron

Sterre Carron (Antwerpen, 1957), een pseudoniem, is een Vlaamse schrijfster van misdaadromans. Ze debuteerde als schrijfster in 2013 met Mara.

Carron had van in haar jeugd belangstelling voor criminologie maar belandde uiteindelijk in een opleiding tot vroedvrouw. Voor Artsen zonder Grenzen ging ze werken in Rwanda en toenmalig Zaïre. Ze keerde terug naar België waar ze een tijd in het Instituut voor Tropische Geneeskunde werkte. Haar detectives draaien rond Rani Diaz, een gevoelige maar humeurige politiehoofdinspecteur.

Bibliografie

Rani Diaz-serie

  1. Mara (2013 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  2. Tirtha (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  3. Matsya (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  4. Trifla (2015 - Witsand Uitgevers)
  5. Indigo (2015 - Witsand Uitgevers)
  6. Indra (2016 - Witsand Uitgevers)
  7. Gotcha! (…Lees verder op Wikipedia