Boek
Nederlands

Gotcha!

Sterre Carron (auteur)
+1
Gotcha!
×
Gotcha! Gotcha!
In de reeks:
Genre:
Hoofdinspecteur Rani Diaz van de Mechelse politie staat voor twee raadsels: de verdwijning van een man en zijn dochter en de vondst van afgehakte lichaamsdelen.
Titel
Gotcha!
Auteur
Sterre Carron
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave onbekend]: Witsand Uitgevers, 2016
391 p.
ISBN
9789492011541 (paperback)

Besprekingen

Sofia hoort via de telefoon hoe haar dochter in hun huis aangevallen wordt en dan is er stilte. Man en dochter zijn verdwenen en de politie van Mechelen, onder leiding van hoofdinspecteur Rani Diaz, staat voor een raadsel. Na enkele weken raakt de verdwijning op de achtergrond wanneer afgehakte lichaamsdelen van een man gevonden worden. Jaren later werkt Sofia bij een post van Artsen Zonder Grenzen in Guinee waar het noodlot weer toeslaat en ze weer twee geliefden verliest. Ondertussen leiden in Mechelen sporen naar het restaurant van een Columbiaan waar de verminkte man werkte. Pas tegen het einde van het verhaal leest Sofia een detectiveroman van een bevriende schrijfster waarin details uit haar verleden beschreven staan die de politie niet aan het publiek heeft overgemaakt. Veel nevenintriges leiden de aandacht van de lezer af en maar de ontknoping is verrassend. De Vlaamse schrijfster Sterre Carron heeft met haar Rani Diaz detectives een hele schare fans opgebouwd.

Over Sterre Carron

Sterre Carron (Antwerpen, 1957), een pseudoniem, is een Vlaamse schrijfster van misdaadromans. Ze debuteerde als schrijfster in 2013 met Mara.

Carron had van in haar jeugd belangstelling voor criminologie maar belandde uiteindelijk in een opleiding tot vroedvrouw. Voor Artsen zonder Grenzen ging ze werken in Rwanda en toenmalig Zaïre. Ze keerde terug naar België waar ze een tijd in het Instituut voor Tropische Geneeskunde werkte. Haar detectives draaien rond Rani Diaz, een gevoelige maar humeurige politiehoofdinspecteur.

Bibliografie

Rani Diaz-serie

  1. Mara (2013 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  2. Tirtha (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  3. Matsya (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  4. Trifla (2015 - Witsand Uitgevers)
  5. Indigo (2015 - Witsand Uitgevers)
  6. Indra (2016 - Witsand Uitgevers)
  7. Gotcha! (…Lees verder op Wikipedia