E-boek
Nederlands

Zoey raakt zwaargewond bij een roofoverval die compleet uit de hand loopt. Als gevolg van het drama vervreemdt haar man Philip van haar, en lijdt ze zelf aan een zware depressie. Avond na avond dwaalt ze rond in Central Park, tot ze op een dag Vivian tegenkomt. Zij geeft haar moed, kracht en zelfvertrouwen. Tot Philip aankondigt dat hij haar gaat verlaten, en het sprankeltje hoop dat ze nog ove

Titel
Verknipt
Auteur
Sandra J. Paul
Taal
Nederlands
ISBN
9789464510447

Over Sandra J. Paul

Sandra J. Paul (1972) is een Vlaamse thriller- en jeugdauteur. Zij debuteerde in 2015 met de paranormale young adult-thriller Het Eiland, het eerste deel van de Eilandenreeks. Andere titels zijn De Geest, De Wolf en De Ziel.

Carrière

In 2015 werd Paul laureate van de allereerste Aspe-Award, georganiseerd door uitgeverij Manteau en Pieter Aspe. Als gevolg daarvan bracht zij haar debuutthriller Azerty uit. In 2017 verscheen haar tweede thriller Moordspel. Datzelfde jaar publiceerde zij haar eerste Engelstalige paranormale young adult Heart-Beat onder het alias Joanne Carlton.

Haar tweede Engelstalige thriller Kill Me Again werd geselecteerd voor de London Book Club Author Anthology. In datzelfde jaar werd zij ook genomineerd voor de Cultuurprijs van haar gemeente Sint-Amands.

In 2018 werd Heart-Beat vertaald als Hart-SlagLees verder op Wikipedia