Boek
Nederlands

Dé bakplaat : 75 succesrecepten in één boek

Rukmini Iyer (auteur)
+1
Dé bakplaat : 75 succesrecepten in één boek
×
Dé bakplaat : 75 succesrecepten in één boek Dé bakplaat : 75 succesrecepten in één boek

Dé bakplaat : 75 succesrecepten in één boek

Verzameling van vijfenzeventig recepten voor gerechten die bereid worden op een bakplaat of in een braadpan. Met kleurenfoto’s.
Onderwerp
Ovengerechten
Titel
Dé bakplaat : 75 succesrecepten in één boek
Auteur
Rukmini Iyer
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The roasting tin; The green roasting tin; The quick roasting tin; The roasting tin around the world; The sweet roasting tin
Uitgever
Haarlem: Becht, 2023
237 p. : ill.
ISBN
9789023017219 (hardback)

Besprekingen

Een kookboek van Rukmini Iyer met vijfenzeventig ovenrecepten. Om de recepten klaar te maken hoeft men enkel de ingrediënten te verdelen over een bakplaat of braadpan en het geheel in de oven te stoppen. De recepten variëren van traybake-gerechten tot cupcakes. Aan bod komen onder meer zalm-tandoori met zoete aardappel en rode ui, een hartige taart met kip, prei en chorizo, gerookte tofu met venkel, paksoi en satédressing, een gekruide focaccia met flespompoen en een bietenrisotto uit de oven met geitenkaas. Toegankelijk en inzichtelijk geschreven. Met bladvullende kleurenfoto’s waarbij de gerechten steeds recht van boven gefotografeerd zijn. Dit boek is samengesteld uit recepten van de eerder verschenen boeken: 'The roasting tin', 'The green roasting tin', 'The quick roasting tin', 'The toasting tin around the world' en 'The sweet roasting tin'. Rukmini Iyer is een Britse auteur. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven.