E-boek
Nederlands

Bij jou ben ik echt

Gaby Rasters (auteur)

Bij jou ben ik echt

Luuk en Sandy worstelen met het gedrag van hun zoontje Ravi. Hij heeft een ingewikkelde gebruiksaanwijzing en zij kunnen geen goed contact met hem krijgen. Dit heeft ook zijn weerslag op hun relatie. Frustratie en onbegrip krijgen de overhand, helemaal als na een aantal slopende maanden bij Ravi officieel de diagnose autisme wordt gesteld. Na lang twijfelen besluiten ze als gezin samen op vakantie
Titel
Bij jou ben ik echt
Auteur
Gaby Rasters 1975-
Taal
Nederlands
ISBN
9789032520250

Andere formaten:

Over Gaby Rasters

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Marlou73

Gaby Rasters (Weert, 11 februari 1975) is een Nederlands schrijfster.

Biografie

Gaby Rasters is geboren en getogen in het Limburgse Weert. Ze studeerde Cultuur en Wetenschappen aan de Universiteit Maastricht en promoveerde daarna aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. In 2014 werd haar boek Herkenning uitgebracht na een crowdfundactie via het TenPages platform. Dit boek werd uitgegeven bij uitgeverij Zilverspoor. In dit boek heeft zij gebruik gemaakt van augmented reality waaraan acteur Peter Post en actrice/presentatrice Fabienne de Vries hun medewerking hebben verleend.

De rechten voor het boek Herkenning werden overgenomen door uitgeverij Zomer & Keuning en het boek Herkenning werd opnieuw uitgebracht als Follow en maakt deel uit van de trilogie: Het nogal ingewikkelde leven van Mila. Like en Share zijn de vervolgdelen.

Via uitgeverij Ellessy werden de thri…Lees verder op Wikipedia