E-boek
Nederlands

De samoerai

Bavo Dhooge (auteur)
In de reeks:
Genre:
Chris Coene is bijna vijftig en heeft steeds meer kwaaltjes. De penopauze wenkt. Geen goede reclame voor een bodyguard. Maar Chris is dan ook geen gewone lijfwacht: filosofisch, onthecht en alleen gaat hij door het leven. Wanneer model Britt De Bie bedreigd wordt, moet Chris haar beschermen. Britt is niet alleen de ex van een Gentse zakenman, maar ook een oude vlam van Chris. Zal hij weer voor haa
Titel
De samoerai
Auteur
Bavo Dhooge
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Horizon, 2023
1 digitaal bestand
ISBN
9789464103267

Over Bavo Dhooge

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Samuel Dhooge

Bavo Dhooge Jr. (Gent, 31 januari 1973, geboren als Bavo Ivo Joris Renaat Dhooge Jr.) is een Vlaams schrijver.

Biografie

Na zijn studies Grieks-Latijn aan het Sint-Lievenscollege te Gent studeerde hij Film & Televisie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Zijn eindwerk, de kortfilm 'Warmwatervissen', werd geselecteerd op het Internationaal Filmfestival van Vlaanderen.

Daarna werkte hij vier jaar als copywriter-scenarist in een productiehuis en als freelance recensent, onder meer voor HUMO en Ché.

Hij kende zijn literair debuut in 2001 met de roman 'Spaghetti'. Sedertdien publiceerde hij meer dan 100 'S-boeken': literaire romans, thrillers, autobiografische romans, memoires, dagboeken, verhalenbundels, jeugd- en kinderboeken, en allerhande genreliteratuur waarvan de titels allen beginnen met een 'S'. Daardoor kreeg hij de bijnaam 'S-Express'.

Hij woont en werkt in Gent.

Lees verder op Wikipedia