Film in de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie toveren we ‘Het Ei’ om in de kleinste bioscoop van Vlaanderen. Je kunt er vier voormiddagen telkens om 10 u. terecht voor een grappige of spannende familiefilm. 

 

Dinsdag 3/11: Pietje Bell – vanaf 6 jaar

Pietje Bell weet als geen ander de stad op stelten te zetten met zijn avonturen. Pietje doet allerlei pogingen om geld te verdienen. Hij vindt een baantje als krantenjongen en organiseert een eigen circusvoorstelling.      

 

Donderdag 5/11: Wiplala – vanaf 8 jaar

Annie M.G. Schmidts Wiplala is een vrolijke avonturenfilm waarin Johannes, Nella Della en hun vader verzeild raken in een spannend avontuur als het piepkleine mannetje Wiplala hen in heel kleine mensjes tinkelt. 

 

Belangrijk: wegens de geldende Coronamaatregelen zijn enkel kindjes toegelaten en is het aantal plaatsen nog strikter beperkt. Begeleiders kunnen niet mee, er is wel één begeleider van de bib aanwezig. 

Inschrijvingsformulier
Naam contactpersoon
Welke film(s) wil je bijwonen?
Privacy
De gemeente Middelkerke behandelt je persoonsgegevens met respect voor je privacy. We volgen hiervoor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook wel General Data Protection Regulation of GDPR) en de Belgische privacywet. Door je in te schrijven, verklaar jij je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacy policy op www.middelkerke.be.