De Schrijfwijzen: Groot Dictee

Op vrijdag 9 oktober verwelkomen we je graag in onze bib om terug deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Dat is Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal.

Het spel start om 20 u. stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Inschrijven is gratis kan vanaf 1 september in onze bib of via de website.

Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem.
De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen. 

 

Inschrijvingsformulier
Privacy
De gemeente Middelkerke behandelt je persoonsgegevens met respect voor je privacy. We volgen hiervoor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook wel General Data Protection Regulation of GDPR) en de Belgische privacywet. Door je in te schrijven, verklaar jij je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacy policy op www.middelkerke.be.